Ocena ADAC (za bezpieczeństwo) tyłem do kierunku jazdy
Avionaut Sky AirFlow
Po sukcesie modelu PIXEL firma Avionaut wypuszcza na rynek kolejny fotelik samochodowy o nazwie AVIONAUT SKY AIRFLOW. Atutem tego modelu jest duża rozpiętość kategorii wagowej, ponieważ z fotelika mogą korzystać dzieci z wagą do 25 kg lub o wzroście od 40 do 125 cm. O tym, że jest to bezpieczny produkt, świadczy to, że model spełnia normę i-Size. Warto wspomnieć o tym, że AVIONAUT SKY nie posiada systemu ISOFIX, a jego montaż odbywa się za pomocą samochodowych pasów bezpieczeństwa, a za stabilizację odpowiada noga stabilizująca.
Sky AirFlow - bezkompromisowe bezpieczeństwo potwierdzone certyfikatem TEST+ i komfort aż do 6 roku życia
Wyobraź sobie fotelik, który rośnie razem z Twoim dzieckiem, zapewniając mu najwyższy poziom bezpieczeństwa i komfortu przez wiele lat. Sky AirFlow, wyróżniony prestiżowym certyfikatem TEST+, to zaawansowany fotelik RWF (tyłem do kierunku jazdy), który towarzyszy dziecku w podróżach aż do 6 roku życia. To więcej niż wybór - to inwestycja w bezpieczną przyszłość Twojego malucha.
Doskonały klimat w każdej podróży
Przełomowa technologia AirFlow to nowa definicja komfortu podróżowania. Zintegrowana tkanina siateczkowa, precyzyjnie wpleciona w całą konstrukcję fotelika, tworzy przewiewną, oddychającą przestrzeń. Dzięki temu Twoje dziecko zawsze podróżuje w optymalnej temperaturze, a problem przegrzania i pocenia się odchodzi w niepamięć.
Ergonomia na najwyższym poziomie
Konstrukcja Sky AirFlow została dopracowana w najmniejszym detalu, by zapewnić pełne wsparcie dla kręgosłupa i szyi dziecka. Jazda tyłem do kierunku ruchu to nie tylko najbezpieczniejsza pozycja - to również gwarancja wygodnej podróży dziecka w naturalnej dla niego pozycji.
Praktyczne rozwiązania na lata
Wysokiej jakości materiały i przemyślana konstrukcja sprawiają, że Sky AirFlow doskonale sprawdza się w codziennym użytkowaniu. Oddychająca tapicerka nie tylko dba o komfort temperatury, ale jest też wyjątkowo trwała i łatwa w utrzymaniu czystości.
Sky AirFlow to więcej niż fotelik - to Twoja pewność, że zapewniasz dziecku najlepszą ochronę przez wiele lat wspólnych podróży. To połączenie sprawdzonego bezpieczeństwa jazdy tyłem do kierunku ruchu z zaawansowanym systemem wentylacji, który dba o komfort Twojego malucha w każdej sytuacji.
Wybierz Sky AirFlow - gdzie długotrwałe bezpieczeństwo spotyka się z najwyższym komfortem podróżowania.
Video
Wiek dziecka
do 4 lat
do 5-6 lat
Grupa wagowa (homologacja ECE R44/04)
0-25 kg (Grupa 0/1/2)
Kierunek montażu
RWF (tyłem)
Metoda montażu
Pas samochodowy
Plus Test
Zgodny z i-Size
40-125cm
Ocena ADAC (za bezpieczeństwo) tyłem do kierunku jazdy
Ocena ADAC (za bezpieczeństwo) przodem do kierunku jazdy
Brak
Ocena ADAC (za bezpieczeństwo) z bazą ISOFIX
Brak
Obrotowe siedzisko
Odwracane siedzisko (przez wypięcie z bazy)
Baza ISOFIX
Nie dotyczy
System modularny
Nie dotyczy
Dodatkowa ochrona boczna
Niezbędny ISOFIX
Niezbędny Top Tether
Dodatkowe elementy mocujące
Regulacja szerokości oparcia
Regulacja pochylenia siedziska
Poprzez montaż fotelika
Regulacja zagłówka
Pasy wewnętrzne
5-punktowe
Regulacja wysokości uprzęży
Tak - automatycznie wraz z zagłówkiem
Wkładka wypłycająca
Wkładka noworodkowa
Zdejmowana tapicerka
Gwarancja
10 lat po rejestracji
Gwarancja door-to-door
Kraj pochodzenia produktu
Polska
Producent
Avionaut
Dopuszczony do użytku na pokładzie samolotu
Kolor
Czarny
Czerwony
Niebieski
Różowy
Szary
Dane producenta
AVIONAUT, L KARWALA Sp. k. , ul. Lukaszewicza 172, 42-130 Szarlejka, gpsr@karwala.com, https://avionaut.com
https://drive.google.com/file/d/117wCkYl0qjEleip_qB6JaOumySCDaeij/view
Twoja recenzja nie może zostać wysłana
Zgłoś komentarz
Czy na pewno chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie zostało przesłane i zostanie rozpatrzone przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz opinię
Opinia została wysłana
Twój komentarz został przesłany i będzie dostępny po zatwierdzeniu przez moderatora.