Graco TURN2ME Grow
Graco Turn2Me Grow i-Size R129 to zaawansowany fotelik samochodowy, który łączy w sobie wygodę, bezpieczeństwo i wszechstronność. Zaprojektowany z myślą o dzieciach od narodzin aż do około 7. roku życia (125 cm). Pasy wewnętrzne służą do 19kg przodem bądź tyłem do kierunku jazdy, następnie młody podróżnik zapinany jest przodem, w pas samochodowy do 25kg. Ten model rośnie wraz z Twoim dzieckiem, zmieniając się z fotelika tyłem do kierunku jazdy, przez fotelik przodem, aż po booster z wysokim oparciem.

Bezpieczeństwo na najwyższym poziomie
Wbudowane złącza ISOFIX – szybka i pewna instalacja jednym kliknięciem.
Moduł ochrony bocznej TrueShield™ – wymienny system ochrony przed uderzeniami bocznymi.
Technologia Safety Surround™ – dodatkowa ochrona głowy i ciała dziecka w przypadku kolizji.
12-pozycyjna noga stabilizująca – zapewnia stabilne dopasowanie i pochłania energię w razie wypadku.
5-punktowe pasy bezpieczeństwa – łatwe do regulacji za pomocą jednej ręki.
Kolorowe wskaźniki poprawnej instalacji – pomagają w prawidłowym zamocowaniu fotelika i nogi stabilizującej.
Komfort i wygoda użytkowania
6 pozycji odchylenia – zarówno przodem, jak i tyłem do kierunku jazdy, dla maksymalnej wygody dziecka.
7-pozycyjny zagłówek – dopasowuje się do wzrostu dziecka, zapewniając odpowiednie wsparcie dla głowy i szyi.
Wentylowana skorupa – zwiększa przepływ powietrza, zapobiegając przegrzaniu.
Miękkie tkaniny – zapewniają komfort podczas każdej podróży.
Przytulna wkładka dla noworodków – idealna dla najmłodszych pasażerów.
Pokrowce do prania w pralce – łatwe w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości.

Dlaczego warto wybrać Graco Turn2Me Grow i-Size R129?
Ten fotelik samochodowy to idealny wybór dla rodzin poszukujących wszechstronnego, bezpiecznego i wygodnego rozwiązania na długie lata. Dzięki trwałej konstrukcji i innowacyjnym funkcjom Turn2Me Grow i-Size R129 sprawi, że każda podróż stanie się przyjemnością – zarówno dla dziecka, jak i rodziców.
Zainwestuj w bezpieczeństwo i komfort swojego dziecka – wybierz Graco Turn2Me Grow i-Size R129!